APOLLO TERETNE GUME

APOLLO TERETNE GUME

APOLLO TERETNE GUME  

Apollo teretne gume su trenutno najbolji odnos cene i pruženog kvaliteta. 

Svi APOLLO teretni pneumatici EnduTrax (Mix Trans-On/Off) imaju  bezuslovnu garanciju od 2 (dve) godine ili 50% potrošenosti gazećeg sloja.

   Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo i ove godine obezbedili neverovatne uslove garancije za teretne pneumatike Apollo. To je jedini teretni pneumatik sa 2 godine BEZUSLOVNE garancije na tržištu Srbije, za On/Off pneumatike EnduTrax !!! 

Jedinstvena garancija pokriva svako nepopravljivo oštećenje, čak i kada je ono izazvano nepovoljnim terenom ili greškom vozača. Jedini uslov je da pneumatik bude adekvatno održavan i da se eksploatiše na putevima za koje je namenjen. 

Specijalna garancija za pneumatike iz serije EnduTrax (namenjen za ON/OFF segment) pokriva čak 100% nastale štete. Ukoliko oštetite pneumatik tako da se on ne može popraviti, dobićete NOVI , potpuno besplatno!

Bez obzira kako je i čijom krivicom pneumatik ostećen, imate dve godine bezuslovne garancije, pod uslovom da nije potrošenost veća od 50% gazećeg sloja...

Ovo mu se svodi na takozvano "kasko osiguranje pneumatika"... 

Cena razumna za ono šta se nudi, a kvalitet i uslovi garancije "van konkurencije" (nijedan proizvođać teretnih pneumatika, ne daje vam 2 god. bezuslovne garancije !!!). 

Apollo Tyres to #GoTheDistance in NA truck-bus tyre market

   

              PREZENTACIJA APOLLO TERETNI

APOLLO asortiman pneumatika za kamione i autobuse                    Brošura - Teretni pneumatici Apollo