O nama

X Group d.o.o. – Vaš pouzdani partner u svetu pneumatika

Od 2007. godine, X Group d.o.o. postavlja standarde u industriji pneumatika u Srbiji. Naš fokus je na teretnim, poljoprivrednim, industrijskim i damper pneumaticima, ali naš asortiman uspešno pokriva sve vrste vozila i mašina, uključujući putničke, SUV/4×4, poluteretne i poljoprivredne pneumatike.

Ovlašćeni distributer najpoznatijih brendova

Kao ovlašćeni uvoznik i distributer, ponosno radimo sa Goodyear grupom brendova, uključujući Goodyear, Dunlop, Sava, Kelly, Fulda. Ova partnerstva nam omogućavaju da pružamo premium pneumatike koje kupci mogu da veruju.

Široka ponuda proizvođača

Pored ovih poznatih brendova, u saradnji sa našim partnerima, nudimo širok izbor pneumatika drugih proizvođača, poput: Continental, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Vredestein, Nokian, Mitas, Solideal, Cultor, Uniroyal, Barum, Hankook, Tigar, Taurus, BKT, Camso, SEHA, OZKA, Mirage, Kama, Marcher, Matador, Lassa, Hankook, Apollo i mnogih drugih.

Stručnost i iskustvo na vašu uslugu

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u radu sa pneumaticima, garantujemo vam stručnu pomoć u izboru pneumatika koji najbolje odgovaraju vašim potrebama. Cenimo kvalitet, efikasnost i fer poslovanje, nudeći vam zadovoljstvo kroz naše proizvode i usluge, uz maksimalnu uštedu vremena.

Usmereni ka budućnosti

Naša lista zadovoljnih klijenata stalno raste, a naš cilj je da postanemo jedan od vodećih igrača na tržištu. Iako možda nismo najjeftiniji, zasigurno smo najsigurniji, najbrži i najprofesionalniji – jer stavljamo kupca na prvo mesto.

O isporuci

Napominjemo da eventualne probleme u dostavi preko kurira (AKS Express, BEX Express) ne možemo direktno kontrolisati, ali sa naše strane činimo sve da vam pošiljka stigne što pre.

Zahvaljujemo se na poverenju!

Hvala vam što ste izabrali X Group d.o.o. za svoje potrebe za pneumaticima!

X GROUP DOO BEOGRAD

Adresa: Knez Miletina 46, 11000 Beograd

Matični broj: 17201212
Poreski br.: 100426413

Tekući račun: 160-12339-16 Banca Intesa A.D.- Beograd
Pravni oblik: Društvo sa ograničenom odgovornošću

Call Now Button